Donateurs

Donateurs SOL

Als donateur van de Stichting Oud-leden Vindicat & Magna Pete (SOL):

  • Heb je toegang tot het besloten deel van de reünistenwebsite met de volgende functies: reünisteninformatie, online almanak, evenementenkalender, nieuws en discussie forum.
  • Ontvang je eenmaal per jaar het SOL blad “Vindicat” over reünistenevenementen en actuele zaken bij Vindicat.
  • Kun je gebruik maken van publicatiemogelijkheden via het blad “Vindicat” en de reünistenwebsite.
  • Word je geïnformeerd over allerlei reünistenactiviteiten en nieuwswaardigheden.

​Na het opzeggen van het lidmaatschap van Vindicat krijg je een uitnodiging om (jong)donateur te worden van de SOL. De jaarlijkse donatie via incasso bedraagt minimaal € 29. Wil je geen automatische incasso, dan betaal je daarvoor jaarlijks een toeslag van € 2. Je kunt ook opteren voor een donateurschap voor het leven door € 500 over te maken op op IBAN NL07 INGB 0004 4753 77 ten name van Stichting Oud Leden Vindicat en Magna Pete. Vermeld graag naam en jaar van aankomst.


Word Donateur

Ben je oud-lid of reünist van Vindicat of Magna Pete en wil je donateur worden en hebt geen toegang tot het besloten gedeelte van deze website? Meld je dan aan via dit webformulier

Opzeggen

Opzeggen van het donateurschap kan door een mail te sturen naar sol@vindicat.nl of per post via de Stichting Oud-leden Vindicat & Magna Pete, Grote Markt 27, 9712 HS Groningen.


Het donateurschap kan worden opgezegd voor 1 december en gaat dan in per 1 januari van het volgende jaar. De betaalverplichting voor het lopende (of voorgaande) jaar vervalt niet.


Lees verder wat staat er in de statuten van de SOL staat over Donateurs. 


SOL.jpg