Nieuws

d'Olle Doos

De horeca heeft een aantal weken stil gestaan. De vrijdagmiddag borrel moest plaatsmaken voor een kaasplankje en een glas rood op de bank. Een kop koffie bij jouw lievelings tentje zat er even niet in. En ook op de Kroeg stond er niemand meer aan de bar. Om ervoor te zorgen dat deze lokale ondernemingen straks weer door kunnen met hun dagelijkse bedrijfsvoering, is de studentenorganisatie (SOG) het volgende initatief gestart om lokale ondernemers en de Groningse zorg een hart onder de riem te steken. 

De studenten organisatie (SOG) is op het idee gekomen om cadeaupakketten samen te stellen, gevuld met producten van lokale ondernemers die het moeilijk hebben in deze crisis en zo ook Vindicat! Het initiatief, genaamd: D’olle Doos, is bedoeld om enerzijds lokale ondernemers te helpen en anderzijds om werkgevers, zakelijke relaties, of iemand in de Groningse zorg te bedanken. Mocht je het pakket bij iemand in de zorg willen laten bezorgen, dan kunnen wij dat ook voor jou regelen!

d’Olle Doos bestaat uit de volgende selectie van producten:

  • Twee maatjes (biertjes) van Vindicat X Baxbier.
  • Zak koffie van een lokale producent, die normaliter levert aan Groningse horeca.
  • Potje Groningse mosterd, die normaliter levert aan Groningse horeca.
  • Handgeschreven gedicht van Groningse dichter Myron Hamming.
  • een tegoedbon voor The Smooth Brothers t.w.v 5,00 (Deze is te verzilveren voor een heerlijke verse smoothie) 

In tijden zoals deze blijkt maar weer hoe hard we elkaar nodig hebben om de samenleving draaiende te houden. Help jij mee om Groningen, stukje bij beetje, sterker te maken? Koop dan voor €29.99 een d’Olle Doos en help de lokale ondernemingen van Groningen, juist nu.

Ben jij geïnteresseerd? Mail dan naar: fiscus1@vindicat.nl, of neem telefonisch contact op via: + 31 6 22317843.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen